tiistai 6. lokakuuta 2015

Mangojuustokakku



Tämä juustokakku on kyllä mun yks henk. koht. suosikki,
niin helppo tehdä ja super hyvää :P

Pohja:
200g          Vaniljatäyte kaurakeksejäva
75g            Voita

Täyte:
4kpl         Liivatelehteä
2rkl          Appeliinimehua
200g        Maustamatonta tuorejuustoa
1dl           Sokeria
2rkl          Vaniljasokeria
2rkl          Sitruunamehua
2dl           Kuohukermaa  

Päälle:
1prk         Mangososetta
3kpl          Liivatelehteä
Tilkka vettä 

Murskaa keksit ja sekoita joukkoon voi, painele noin 24cm irtopohjavuokaan
jossa leivinpaperi pojalla.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 min. Sekoita sokerit ja
sitruunamehu tuorejuustoon, vatkaa kuohukerma vaahdoksi.
Sulata liivatteet kuumaan appelsiinimehuun, sekoita tuorejuuston joukkoon 
voimakkaasti. Kääntele kermavaahto tuorejuustoseoksen joukkoon huolellisesti. 
Kaada massa keksipohjan päälle ja anna hyytyä vähntään 4 tuntia.

Kuumenna mangososetta teflon pintaisessa kattilassa, ohenna vedellä/mehulla 
jos tarve. Sekoita joukkoon lionneet liivateet, anna hieman jäähtyä ja lusikoi kakun päälle. Anna olla kylmässä noin 30min. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti